Virtual Vision

Informatie garantie - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussers
Garantie

Hieronder vindt U een overzicht van de verschillende garantiebepalingen en service mogelijkheden van onze producten.

Algemene garantiebepalingen - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussersAlgemene garantiebepalingen
VS Security Products garantieverlenging - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussersVS Security Products garantieverlenging
VS Security Products Pick-Up Service - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussersVS Security Products Pickup & Return Service
Aanvullende garantiebepalingen - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussersAanvullende garantiebepalingen

Algemene garantiebepalingen - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussers Algemene garantiebepalingen
Voor al onze producten geldt een standaard carry-in garantie van 1 jaar. Onder deze garantie vallen onderdelen, arbeidsloon en retourzending van Virtual Vision naar de klant. Garantie is van toepassing wanneer het apparaat niet meer naar behoren functioneert en wanneer deze onder de door de leverancier geadviseerde omstandigheden is gebruikt. Daarnaast mag de aankoopdatum op de factuur van Virtual Vision niet buiten de garantietermijn liggen. Een aantal VS Security Products degaussers (V92, V94, SV91M, V91HD/DLT, V660 HDD Evo) worden vanaf 1-3-2010 standaard geleverd met 3 jaar carry-in garantie.

VS Security Products garantieverlenging - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussers VS Security Products garantieverlengingVS Security Products garantieverlenging - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussers
De VS Security Products degaussers worden geleverd met een carry-in garantie van 1 of 3 jaar. Deze standaard garantie kan met twee jaar worden verlengd. Onder de garantie vallen onderdelen, arbeidsloon en verzending van en naar Virtual Vision. De kosten voor deze garantieverlenging bedragen 20% van de VS Security Products adviesprijs voor twee jaar extra garantie (totaal 36 maanden of 60 maanden garantie).

Voor meer informatie over de VS Security Products garantieverlenging kunt u contact met ons opnemen.

VS Security Products Pick-Up Service - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussers VS Security Products Pickup & Return serviceVS Security Products Pick-Up Service - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussers
Een aantal VS Security Products degaussers (SV90, SV5000, V6000 HDD, V100, V870, V880, SDD Master) bieden wij een gratis Pickup & Return service. Hierbij wordt een defect systeem gratis bij de klant opgehaald en na reparatie weer afgeleverd. Deze service geldt echter alleen wanneer er bij verzending gebruik gemaakt kan worden van de originele geleverde verpakking. De gratis Pickup & Return service is ook van toepassing op de optionele garantieverlenging.

Voor meer informatie over de VS Security Products Pickup & Return Service kunt u contact met ons opnemen.

Aanvullende garantiebepalingen - garantie voorwaarden uitbreiding copydisc robot copiers print systemen degaussers Aanvullende garantiebepalingen

Garantie zegels
Het verwijderen, verbreken of beschadigen van op producten aangebrachte garantiezegels, barcodes, product specificaties en dergelijke leidt tot het vervallen van de garantie.

Al onze aanvullende garantie bepalingen kunt u nalezen in onze algemene leveringsvoorwaarden.

Copyright 2001-2017 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.