Informatie - Verzenden

Informatie - Verzenden
VS Security Products VS Security Products

Informatie - Verzenden

 

Producten verzenden

Informatie over de verzending van onze producten:

Bijdrage verzendkostenBijdrage verzendkosten
Alle zendingen worden verstuurd via de UPS Standard service. Hiervoor berekenen wij de volgende vaste tarieven;

- Nederland: € 9,95
- België, Duitsland, Luxemburg: € 12,95
- Denemarken, Frankrijk, Italië, Monaco: € 18,95
- Polen, Tsjechië: € 20,95
- Finland, Ierland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden: € 25,95
- Bulgarije, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Roemenië, Slovenië, Slowakije: € 29,95

Bovenstaande tarieven zijn in euro's, exclusief BTW en per zending.

LevertijdLevertijd
Op de productpaginas staat bij elk product de actuele levertijd vermeld. Producten met een levertijd van 24 uur worden, indien voor 12:00 besteld en betaald, dezelfde dag verstuurd. UPS zendingen worden binnen Nederland de volgende werkdag afgeleverd.

Zendingen binnen NederlandZendingen binnen Nederland
Bestellingen worden binnen Nederland verstuurd via de UPS Standard service. Naast de UPS Standard verzendmethode kan tegen een meerprijs ook gebruik worden gemaakt van de UPS Express, UPS Express Plus of UPS Express Saver services. Zodra een bestelling is verstuurd ontvangt u een bericht per e-mail met de tracking informatie. Pakketten worden normaal gesproken de volgende werkdag na verzending afgeleverd tijdens kantooruren. Mocht er niemand aanwezig zijn bij de eerste aflevering dan laat de vervoerder een bericht achter. U kunt in dat geval contact opnemen met de vervoerder voor een tweede aflevering.

Internationale zendingen EUInternationale zendingen binnen de Europese Unie
Onze producten kunnen worden verstuurd naar alle landen binnen de Europese Unie. Alle EU zendingen worden verstuurd via de UPS Standard service. Naast de UPS Standard verzendmethode kan tegen een meerprijs ook gebruik worden gemaakt van de UPS Express, UPS Express Plus of UPS Express Saver services.

Internationale zendingenInternationale zendingen buiten de Europese Unie
Onze producten kunnen ook worden verstuurd naar landen buiten de Europese Unie. Internationale zendingen buiten de EU worden verstuurd via UPS. Voor tarieven of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

PostbusZendingen naar een postbus
Producten kunnen niet worden verstuurd naar een postbus adres.

TransportschadeTransportschade
Al onze producten worden degelijk verpakt verstuurd. Desondanks kan er tijdens het transport schade zijn ontstaan aan de zending. Indien u een beschadigde of geopende zending ontvangt, meldt dit dan direct bij de chauffeur van de betreffende vervoerder. Neem ook direct contact met ons op om de transportschade te melden.

Niet bij ontvangst van de zending gemelde transportschade komt voor rekening van de ontvanger.

Copyright ©2001-2024 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.