Support - Garantiebepalingen

Support - Garantiebepalingen
VS Security Products VS Security Products

Support - Garantiebepalingen

 

Garantiebepalingen

Algemene garantiebepalingenAlgemene garantiebepalingen
Voor al onze producten geldt een standaard carry-in garantie van 1 jaar. Bepaalde producten worden geleverd met een standaard garantietermijn van 2 of 3 jaar. Onder de garantie vallen onderdelen, arbeidsloon en retourzending naar de klant. Garantie is van toepassing wanneer het apparaat niet meer naar behoren functioneert en wanneer deze onder de door de leverancier geadviseerde omstandigheden is gebruikt. Daarnaast mag de aankoopdatum op de factuur niet buiten de garantietermijn liggen.

GarantieverlengingGarantieverlenging
Voor bepaalde producten kan de standaard carry-in garantie optioneel verlengd worden. Onder de garantieverlenging vallen onderdelen, arbeidsloon en retourverzending van Virtual Vision. Voor meer informatie en prijzen van de garantieverlengingen kunt u contact met ons opnemen.

Wat valt niet onder de garantieWat valt niet onder de garantie?
- Schade ontstaan door: schokken, warmte, vochtigheid, foutieve installatie of verkeerd gebruik.
- Gebruik van de machine anders dan aangegeven in de handleiding.
- Storingen veroorzaakt door andere apparatuur.
- Aanpassen of verwijderen van componenten.
- Slijtage aan gebruiksdelen ontstaan door normaal gebruik van de machine.

Het verwijderen, verbreken of beschadigen van op producten aangebrachte garantiezegels, barcodes, product specificaties en dergelijke leidt tot het vervallen van de garantie.

Copyright ©2001-2024 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.